Workshops


Er zijn workshops ingepland in mei en juni 2024

Workshop Glasfusing- 2 of 3 dimensionaal

We beginnen met een kopje koffie/thee met wat lekkers. Na een korte uitleg ga je snel zelf aan de slag. Je maakt dan een vlak kunstwerk  (2D) of bijvoorbeeld een schaaltje (3D). Er zijn diverse voorbeelden aanwezig, maar je kunt ook je eigen creativiteit volgen,

Nadat het glaswerk klaar is moet het tenminste 1x in de oven. Dit duurt meerdere uren en daarom kun je het kunstwerk niet meteen meenemen. In overieg bespreken we wanneer het wordt opgehaald. Bij een 3D kunstwerk gaat het nog een keer in de oven en zakt dan over een mal in de juiste vorm.

De workshops die ik organiseer zijn kleinschalig en voor maximaal 4 personen, zodat er veel ruimte is voor vragen en begeleiding. 

Een workshop gaat door vanaf 2 deelnemers en duurt ongeveer 3 uur. De kosten van een workshop zijn € 80 per persoon. Deze prijs is inclusief het materiaal dat benodigd is voor het maken van een mooi glaskunstwerk. Je kunt direct via IDeal betalen.

Voor een ochtendworkshop is de aanvangstijd 9:00 uur en eindigen we om ca. 12:30 uur. Voor een middagworkshop is de aanvangstijd 13:30 uur en eindigen we om ca. 17:00 uur.

Bevestigingsmateriaal of standaards zijn niet bij de prijs inbegrepen. Deze kunnen desgewenst tijdens de workshop worden aangeschaft.

Geef je hier op voor een workshop glasfusing:

'Maak een persoonlijk glaskunstwerk'

Workshop Glasfusing | Data in mei en juni 2024:

€ 80,00
'Maak een persoonlijk glaskunstwerk'

Workshop Glasfusing | Data in mei en juni 2024:

€ 80,00

Kies hier een datum voor je workshop en maak een heel persoonlijk glaskunstwerk.

Een workshop gaat door als er minimaal 2 deelnemers zijn. Ik neem contact met je op als er niet voldoende deelnemers zijn. Je ontvangt dan je geld terug of we zoeken naar een alternatief. Ik bevestig je deelname definitief als er voldoende deelnemers zijn.

In een workshop Glasfusing leer je de beginselen van het glassnijden en maak je een eigen werkstuk van ca. 30  x 30 cm, ca. 20 x 40 cm (2D) of ca. 25x 25 cm (3D). Dit kan bijvoorbeeld een raamhanger zijn (2D) of een schaaltje (3D).

In het kort vertel ik iets over de vele mogelijkheden die het materiaal glas biedt en de verschillende technieken om het te bewerken.

Als je werkstuk voor jou klaar is gaat het 1x of 2x de oven in. Het werkstuk kan later, op afspraak, afgehaald worden.